Pagina's

Je kan verschillende soorten pagina's toevoegen op je website. Hieronder kan je een overzicht vinden van alle soorten pagina's die je kan aanmaken voor je website.

Een blog kan dienen als nieuwsoverzicht voor je website. Als je een blog aanmaakt, maak je geen artikels. Je maakt enkel de ruimte vrij om blogartikels of nieuwsberichten te plaatsen.

Een blogartikel is dan weer het artikel dat je schrijft om op een bepaalde blog te schrijven. Je kan een artikel delen via sociale media en via e-mail. Daarnaast kunnen ook Facebookreacties geplaatst worden op het artikel.

Een default page is een standaardpagina. Het wordt gebruikt als algemene pagina waar je tekst, foto's en bijlagen op plaatst.

Een default overview page is een overzichtspagina. Die pagina kan dienen als overzicht van producten, sponsors, merken,...

Een webform page is een formulier dat je kan instellen op je website. Dit kan gaan over een contactformulier, een inschrijvingsformulier, wedstrijdformulier,... Je kan aan deze pagina ook een e-mailadres toevoegen.

Heb je een vraag over de verschillende soorten pagina's?

Contacteer ons